Fredags anbefaling: Happy Sometimes

I dag lander ep’en Video Tapes fra den californiske sangerinde Happy Sometimes. En 5 tracks fornøjelse, hvor hun viser sit tag på fængende elektronisk pop med svævende produktioner og en vokal, der snor sig smidigt med lige dele af luftighed og ru kant.

Happy Sometimes, hvis borgerlige navn lyder Cara Onofrio, har skrevet sange og produceret siden hun var 14 år gammel, og i hjembyen LA har rygtet om det unge talent allerede spredt sig, og Happy Sometimes viser bestemt også lovende takter på Video Tapes.

image

Stærkest, for mig, står titelnummeret, der på en og samme tid giver mig en 80’er vibe, en soulet 90’er nostalgifølelse og en smag af nuet med dens fængende elektroniske beats. Udover det byder ep’en på et nedbarberet covernummer af Franz Ferdinands klassiker ”Take Me Out”, balladen ”Be Mine”, “Lit”, der i den grad giver mig lyst til at gribe efter hårbørsten foran spejlet, og sidst den lidt mere skæve “Roaring Twenties”.

Alt i alt, er Happy Sometimes et nyt spændende bekendtskab, som jeg glæder mig til at høre mere fra i fremtiden, for de lovende takter er bestemt også til at få øje på i København.

Vi lyttes ved!