Vega’s New Crush, der blev til mit nye crush

Kender I de der musikoplevelser, der kravler helt ind i knoglerne på en? En sådan oplevelse, der sætter sig lige der, hvor forelskelsen bor? Den oplevelse havde jeg i maj måned, da jeg fik lov til at opleve den svenske musiker Albin Lee Meldau til Vega’s New Crush. Og han sidder der endnu. Jeg er stadig høj og driver mine naboer til vanvid med hans ubeskriveligt smukke debut ep Lovers.

Jeg havde godt hørt om den lille svensker med den store stemme før, fra begejstrede røster til Årets Spot Festival, hvor jeg desværre ikke nåede at se ham selv. Men jeg havde på ingen måder forestillet mig, at stemmen var så stor og mennesket bag var så nærværende og, i mine øjne, et af de største talenter, jeg nogensinde har lagt mine efterhånden erfarne ører til.

Processed with VSCO with s3 preset
Albin Lee Meldau live på Lille Vega

Jeg er ret overvist om, at dette bliver en lang forelskelse for mig, der munder ud i en kærlighed. Og når først kærligheden er der, til en kunstner eller et bestemt band, forsvinder den aldrig. Når jeg først er blevet fan-dame ind til benet, så skal der ruskes gevaldigt i mig, før jeg giver slip.

– Vi lyttes ved