DISTORTION REWIND

I sidste uge løb årets DISTORTION, traditionen tro, af stablen, og når man arbejder på et spillested og natklub, er vi på niveau med en national helligdag, hvortil forberedelserne allerede starter året før. Og i år var ingen undtagelse. Det kræver sit hold at forberede et Streetparty, hvor bevægelsesfriheden er minimal, alkoholen flyder, folk danser i solen og scenen er fyldt med kunstnere fra start til slut. Og vi elsker det!

IMG_0295
Rust x Le Fix x Distortion Streetparty

I år havde vi blandt andre Mund De Carlo i godt selskab med en af de sejeste kvindelige ordsmede lige nu, Annelise, hiphop-stjerneskuddet Artigeardit og den altid oplagte Snavs på scenen samt J. J. Wild bag pulten hele dagen til at tage del i braget. Og, som det resterende lineup, skuffede de på ingen måder. Kan du få en tætpakket gade til at hoppe i ekstase, kan verden bare komme an.

Det meste af min dag blev brugt i godt selskab med den britiske beatmager GAIKA og hans crew, som indtog natklubben senere i forbindelse med Distortion Club. En sand fornøjelse at vise tre briter, der var helt på røven over gadefesterne, rundt i det overvældende menneskemylder. Jeg kan selv nogen gange blive helt målløs over, at det overhovedet kan lade sig gøre, men det gør det. År efter år. Og tak for det.

Dagen var lang, natten ligeså, men det er det hele værd, når tingene går op i en højere enhed og alt spiller, som det skal. Smukt var det.

GAIKA live på Rust Natklub
GAIKA live på Rust Natklub

 

Det stopper ikke her, for dagen efter var der lagt i ovnen til en sand Atlanta hiphop-fest med ingen mindre end det blæktatoverede fænomen Waka Flocka Flame på Rust x Distortion Club plakaten. En, ifølge Gaffa, femstjernet: “110 minutters intens rap-parade, hvor der ikke lader til at være nogle regler, og det virker som om at være præcis det, alle længtes efter”.

Foto: Per Lange/Gaffa
Rust x Distoriton Club: Waka Flocka Flame (US) Foto: Per Lange/Gaffa

Min dag var dedikeret til at lave backstage til Waka Flocka Flame og fange hans act på Vesterbro, hvor han fik Istedgade til at koge over fra Ibyens scene med et medley af klassikere, svingede dreads og smittende vildskab.

Da Waka Flocka var færdig med at give Vesterbro en tur over knæet lakkede mit arbejdsdøgn også mod enden, hvor jeg kastede mig ud i virvaret og lod mig rive med mængden. Dansede og gav slip hånd i hånd med to veninder slingrende ned af Sønder Boulevard.

Processed with VSCO with b4 preset
cobaincobain

Min Distortion gik på hæld i Saxogade hos en af mine gode venner med udsigt til Ibyens scene, hvor en af mine personlige favoritter, Phlake, rundede ballet af på helt perfekt vis. (pssst… de udgiver deres debutalbum Slush Hour på fredag).

Distortion Ø. Dig må jeg have til gode til næste år.

Vi lyttes ved…

Phlake Ibyen Scenen Istedgade
Phlake Ibyen Scenen Istedgade