Ugens Repeat – Julien Baker

Jeg faldt i denne uge tilfældig over en anmeldelse af den 19 årige Memphis-sangerinde Julien Bakers  debutalbum Sprained Ankle på et af mine daglige visit ovre hos Soundvenue.com. Indtil da havde jeg ikke før stiftet bekendtskab med det unge stortalent, men efter at have læst den fem-stjernede anmeldelse blev min nysgerrighed vækket. Mit første lyt til Sprained Ankle blev på en sær måde ret følelsesmæssig, for det album er så vanvittigts smukt og sårbart, at gennemlytningen var ret overvældende. Jeg vidste ikke rigtig, om jeg skulle græde lidt eller tvangsindlægge alle, jeg kender, til at høre albummet. Det endte i noget, der mindede om en kombination, med mange beskeder, der blev sendt ud med album-link, med en tåre i øjenkrogen. Jeg slipper ikke Sprained Ankle lige forløbig, og det kommer slet ikke bag på mig, hvis den kører på repeat igen hele næste uge.