Ugen i musik – Phlake

Så kom søndagen snigende, og jeg ser tilbage på ugen, der gik – i musik. Denne uge har primært været præget af en dansk duo, som har fyldt (fløde) i høretelefonerne og højttalerne, nemlig “rhythm’n’balls” duoen Phlake.

Tilbage i maj måned udgav Phlake deres første single “So Faded”, en sexet sag, der kan få de fleste til at få det lidt (LÆS: meget) varmt med sine slæbende r’n’b toner, tunge trommer og en lækker soulet vokal.

Duoen, der er begået af beatmageren fra Tabu Records, Jonathan Elkær, og sangeren Mads Bo, skruede så sidst i september atter op for temperaturen med deres ande single “Pregnant”.

“Pregnant” er et hele vejen igennem lækkert nummer med tilpas fløde, der, som titlen afslører, handler om reproduktionens lidt tungere fase for kvinden og mandens ærinder i den forbindelse, men her er der ingen brok over det midlertidige vanvid. Singlen har uden tvivl sat gang i hormonerne hos det fødedygtige segment, og gravide kvinder landet over må føle sit let til bens og fandens lækre, når de har hørt den.

Undertegnede ærger sig bare over, at “Pregnant” ikke var til, da hun i den tilstand trampede rundt på Nørrebro, tættere på 100 kg. end sine fødder.