Ugen i musik

Denne søndag starter en ny tradition på bloggen, hvor jeg opsummerer ugen i musik, og denne uge har været præget af Patrick Swayze, et nyt bekendtskab, nordisk stilhed og en kærlighedshymne.

Oh Johnny!

Sidste søndag var jeg forbi loppe på Nørrebro, hvor jeg faldt over en gammel kærlighed. Nok min første store kærlighed for at være helt ærlig; Patrick Swayze og Soundtracket til sen 80’ernes store blockbuster hit “Dirty Dancing”. Foruden, at Dirty Dancing fik de fleste piger til melde sig dans (undertegnede inklusiv, kønt var det ikke) i håbet om at møde deres egen Johnny Castle, var filmen fyldt med fantastisk musik, som jeg, 18 år senere, aldrig bliver træt af.

IMG_7175

Jeg går i øvrigt også stadig og fantaserer om, at jeg en skønne dag kan gennemføre det berømt løft, “Baby” og Johnny laver i filmens episke (ja, det skrev jeg) slutning, men det er vist en længere diskussion, der skal tages med min bedre halvdel.

Kacy Hill – Kanyes nye yndling

Både denne og sidste uge har for mit vedkommende været præget af Kacy Hill, Kanye West’ tidligere danser og nye stjerneskud, og hendes mørke electropop. Hendes første single “Experience” har været på gaden i noget tid, men har for alvor fået et skub med West’ blåstempling og en signing til hans G.O.O.D. Music-pladeselskab. Indtil videre har den rødhårede sangerinde og tidligere American Apparel-model sluppet “Experience” og “Foreign Fields”, og nu venter jeg utålmodigt på mere.

Norsk stilhed

Den norske electronica duo Intertwine har eksisteret siden 2006, men mine ører har først nået dem for få dage siden, og her rendte jeg ind i en drøm af stilhed. Tak for det.

Dronningen skuffer aldrig

20 gange kan vist ikke gøre det, jeg nærmer mig nok 30 lyt siden fredag, hvor  den fantastiske klubballade “Runnin’ (Lose It All)” af den britiske producer Naughty Boy, singer/songwriteren Arrow Benjamin samt Dronningen af det hele Beyoncé Knowles landede. Det er storladent, dramatisk og catchy som bare fanden.

God søndag derude!