Tak Norge

Kender I det, når noget musik rammer dig på sådan en måde, at du ved, at det vil du lytte til for altid?

Jeg favner altid bredt, men har helt klart nogle favoritter, som jeg værner kærligt om, og i år har jeg føjet en ny kunstner på blot 18 år til den pulje.

I starten af året faldt jeg helt tilfældigt over det norske stjerneskud Aurora, som gav mig en musikalsk mavepuster, jeg stadig ikke er kommet mig over. Med hendes eksperimenterende elektroniske pop og sin på en og samme tid eksplosive og slæbende vokal placerer hun sig, hørt med min øre, blandt de mest interessante kunstner, der er kommet ud af Norden i år.

Jeg var så heldig at fange hende til årets Spot Festival, hvor hun efterlod et pakket Voxhall måbende i beundring, og det er stadig for mig den bedste live oplevelse i år.

Tak for Aurora Norge.