Søndags minder

Min gode veninde fyldte i går år og havde samlet en del af det faste hold damer til vin og hygge i solen. Et hold af damer, der har kendt hinanden siden buffalo støvlen havde sit indtog, og man var fuldstændig med på noderne, hvis man var iført en lækker statement t-shirt med påskriften 1% angle 99% naugthy (eller var det devil?).

Meget musik er gået igennem vores årelange venskab, noget er blevet lyttet til i kort tid og andet går igen og igen. Musik, der nu bringer os tilbage til et minde, vi har skabt sammen, som duften af en bestemt parfume kan bringe dig tilbage i armene på ham den søde fra halballet i adidas-sættet.

En kunstner, som har sat sig solidt på vores venskab, er den indisk-fødte britiske sanger og sangskriver, Peter Sarstedt med hans fantastiske folk-pop ballade “Where Do You Go (My Lovely)?” (1969). For mig vækker sangen minder om en 15 timer lang togtur i Indien, den sydende sol i Goa og uerstattelige øjeblikke med veninder, jeg vil blive gammel med.